Post by tiodesungiwa on Mar 16, 2022 6:05:09 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odklepanje (povečanje zlata) ▞▞▞
▞▞▞ Magic Rampage 2022 version ▞▞▞
Dobra igra. Ima kakovost grafike, zaradi katere lahko izbirate med nizko, srednjo ali visoko. Predmeti z visokimi cenami imajo dobro statistiko. Celo imajo spremljevalce skozi ramena in veliko skrivnih prizorov. Liki so res dobri. Bravo razvijalci! Toda zakaj sem mu dal 4 zvezdice? Dodati morate prebujanje za razrede, potem mu bom dal pet zvezdic. In tudi sprostite Lvl. 44 Dungeon . Priporočeno za ljudi. To je dobra igra.
Ima lepo grafiko, vendar je treba nekatere vidike spremeniti in uravnotežiti. Liki so poimenovani različno, vendar nimajo posebnih sposobnosti za vsak razred. To je igra s preveč statistikami in ne zmožnostmi. Trgovina ima na začetku preveč artiklov. Predmeti so neuravnoteženi. Ni bližnjega boja. Kako mečeš?! Ne mečeš mečev... Mečeš nože. Med igro lahko spremenite razred, kar pomeni, da razredi niso pomembni. Pri oblikovanju iger si lahko boljši.
to je zabavna igra, vendar zelo težko, hej, ustvarjalec, ali ti to uspe, da dobiš kovance, ko si brez povezave
To je bila zelo zanimiva igra, ki mi je všeč, toda v zadnji ječi (41. stopnja) se moramo zdaj boriti s podganami.😖 Ne morem reči, da sem navdušena 🙄
Všeč mi je igra, odličen način igranja, lep nadzor, vendar dajem 2 zvezdici, ker na stopnji 43 že pol ure ubijam šefa, vendar se zdi, da nič ne deluje. Zato sem prenehal igrati to igro, zato prosim, da šefom/sovražnikom dodajte zdravstvene črte ali zmanjšajte šef hp.Hvala.
Lahko bi bilo 5 zvezdic, vendar je nekaj težav pri zasedbi orožja iz trgovine. To sem celo poskušal vdreti, vendar mi ni uspelo, nekatere pasti so neizogibne in povzročajo nelagodje, vendar sem vseeno zadovoljen, da igram to igro
Ta igra je tako dobra 👍👍 Všeč mi je, da bi moral dodati več ravni. Končal sem vse ravni, lepa igra, ljudje lepo pripovedujejo.
Zelo zanimiv koncept, večina iger igranja vlog običajno ni narejena tako, čeprav imam napako ali napako, da vsakič, ko je moj internet izklopljen, izbriše moj račun Google Play, da se ne prijavim, vendar to ni pomembno, saj lahko samo se znova prijavi. Ima zanimivo zgodbo in všeč mi je tekmovalni način za več igralcev, vendar si želim, da bi bilo v razdelku 'pvp' še kaj početi, všeč mi je tudi, da je večino predmetov (kot je inventar) v igri mogoče kupiti z zlatom ali kovanci .
Magic Rampage Igranje uloga mqaf
Nisem užival v tej igri in njeni dolgočasni vadnici. Se spomnite, ko je bila prva stopnja igre tako težka, da ste potrebovali mesece, da ste ugotovili, kako jo premagati?
Ni dobra igra za več igralcev. En igralec je vreden vašega časa in gledanosti oglasov, vendar roboti ustvarjajo okolje, s katerim se preprosto ni vredno ukvarjati.
Magic Rampage Igranje uloga mqaf
Zabaven stranski drsnik za hack n poševnico. Ni vam treba plačati, razen če želite predmete že prej v igri. Zgodba RPG je precej tanka in ravni so zaporedne brez izbire smeri. Tekmovalna igra je zanimiva. Priporočeno.
Na splošno odlična igra, ki sem jo igrala pred nekaj leti, zdaj pa je začela novo in je še vedno enako zabavna. Edina težava, ki jo imam, je v tedenski ječi, kjer shopgeezer vsakič samo razloži, kako deluje, portal pa se odpre šele nato. Če bi lahko zaprl usta, bi bil vesel
Že nekaj tednov sem igral vsak dan po malem in delo je vrhunsko. Je brezplačno in sploh BREZ oglasov. Mislim 0. Impresivno. Res je fantastičen dizajn, ne samo igranje, celoten sistem. Tekmovalni način je še posebej prijeten dotik. Seveda lahko plačate denar za ugodnosti in popravke kot vse druge igre, vendar to sploh ni potrebno. Ubije čas in poskrbi, da se vračaš. Absolutno si zasluži 5 zvezdic. Kapo dol pred ekipo, ki stoji za tem.
Magic Rampage Fabularne jdr
Nekakšen čarobni krožnik. Res se mi ni zdelo zabavno
Zaradi gibanja sovražnikov jih je skoraj nemogoče premagati, ne da bi bili zadeti. Bilo je prijetno do kasnejših stopenj, ko se zdi, da je igra zasnovana samo zato, da te ubije.
Igra je dobra, vendar mora biti merilo do sovražnika, da vidi tam življenja
Pravkar sem jo prenesla in igra platforme mi je RES všeč. ODLIČNA grafika, odlične kontrole. Kot ljubitelj platforme je takšnih iger malo. Upam, da bo držal korak z začetnim faktorjem WOW. 😊
Odlična igra! Odlična grafika, odlična zgodba, odlično igranje in čakam na Dungeon 44, da vidim, kaj se bo zgodilo, toda zakaj "Kakovost grafike" poveča več FPS kot "High Performance"? BTW mojstrovina Mobile Action-RPG Game, upam, da ima igra več igralcev, tako da se lahko igram s prijatelji v načinu zgodbe. GG<3
Navdušen sem nad to igro. Popoln je, razen za 2 stvari: 1. Konec. Popolnoma mi je uničil. Škoda, ker mi je bilo zelo všeč.Platforma, oprema, različni načini igranja, čarovnija, kako majhna je aplikacija (pa je igra ogromna) itd. Druga ni pripravljena in ni videti, da bo ustrezala temu eno. 2. Manjšina, a glasba je mračna in umirjena ali napeta in od tega se nikoli ne spočiješ. Blagi spojler: gnidne yppah vklopljeno, preberite za nazaj.
Igra mi je zelo všeč, ima dobro zgodbo in veliko šefov. Zelo mi je všeč, vendar imam težavo, zakaj ne prihaja naslednja raven? Dolgo časa pravijo, da bo kmalu. prosimo, dodajte nove ravni
Igra je čudovita pustolovska igra, vendar je grafika slabša
Zelo zabavna igra mi je všeč, vendar sovražim, da ne morem iti višje, ker raven še vedno prihaja kmalu bi dala več zvezdic. ko moram igrati
Zakaj ne bi zgradili stopnje 44!? Čakal sem že nekaj mesecev Vsakič, ko se pojavi, prihaja kmalu!
Wild Dinosaur Hunting Zoo Game Äventyr tnoo
Dolgočasno in osnovno
Prosimo, posodobite z novimi funkcijami nove animacije novi zvoki nova oprema nova ponudba nove skrinje ekstrakt.
Hay, samo želim poudariti nekaj težav, ampak igra je super..zakaj se torej ne nadaljuje..zakaj se ne konča, prosim, dokončajte igro bog dame že...in vau samo pomislite na to cel teden za enega pohvala..da je..... naj bo vsaj 5 novih skrinji v tednu dongun..pls ali pa naj en dan dongun naredi nekaj glede tega ali pa samo odstranim igro, ki jo imam veliko prijateljem v tej igri vsi dolgočasen od tega, prosim, spremenite ga..za vedno
Hm, ali lahko dodate sistem za melee ali ubijanje slave, to je vse, kar temu manjka, kot lahko naredite prikrito ubijanje, če vas sovražnik še ni videl, in preprečite, da vas sovražnik ne more zaznati, razen če vas vidi, to pomeni, če ste skočili zadaj ga ne bo mogel videti te lahko dodate to?
dobra igra. ampak igranje več kot 5 ali 6 ur zbiranja žetonov in vsaka, mislim VSAKA skrinja, ki jo odprem, 30 ali 60 žetonov pade sulice. tekmovalni način zahteva več dela. stopnja padca za kateri koli drug predmet poleg sulice je dobesedno 0 %, uporabljam več kot 1000 žetonov in moj inventar je še vedno poln.
Najslabša igra Poskušam dokončati stopnjo 36, kjer prihaja zmaj. Igram že 1 uro, vendar se raven ne konča prva. Mislil sem, da je to najboljša igra v play store, ampak kako lahko porabim več kot eno uro, da končam samo oder & don ne vem koliko časa bo trajalo.. razočaran
Nalaganje traja nekaj časa!
Igral skozi zgodbo, je bilo ok. Igra je kot platformer Dark Souls. Igra je res zahtevna in zaradi nje izkoristite zemljevid in šibkost sovražnikov, da jih premagate, in bilo bi super, če ne bi bilo ponovno vzpostavljanje tako slabo. V bistvu moraš umreti vsaj enkrat, da premagaš nasprotnike, in edino ponovno zagon, ki jo imaš, je treba ne le plačati, ampak tudi, ko jo uporabiš, ohrani vso škodo, ki si jo naredil, in uniči vso zabavo pri izkoriščanju slabosti. In to je to ali ponovite celotno raven
To je neverjetna igra, a ko stopnja 44 pride 1 mesec nad zadnjo stopnjo, je šef kralj
Zelo zabavno igrati to, samo ne morem igrati tako, kot piše v 44 poglavju 4, ki bo kmalu na voljo, upam, da ga posodobijo
Igra je zelo zanimiva in ravni so zelo težke😁😁😁😁😍😍😍😍
Zelo lepa igra z dobrim orožjem, vendar od stopnje 42 igra ne prihaja in vedno kaže, da bo kmalu. Ni na voljo nobene posodobitve za odprtje stopnje 42. Povedali ste, da bo stopnja 42 prišla julija, zdaj pa je julij skoraj pri koncu. Ali mi lahko poveste, kdaj se bo odprla stopnja 42, saj v igri še vedno prikazuje, da bo kmalu stopnja 42
Sux je magična regeneracija tako počasen plus včasih moj klon ne ustreli plus, ko uporabljam svojega klona kot meatsheild, ne deluje
Dobra igra, vendar se desni gumb ves čas zatakne in vaš lik teče nazaj in morate znova zagnati, zelo frustrirajoče
Odlična igra! Ne grabi denar kot 90 % iger tukaj, kot nalašč za preživljanje časa.
To je zelo lepa igra, vendar včasih razdražljiva.
Predvajaj prosim
Dobra igra. Toda krmilna palica 🕹️ ne deluje pravilno
Grafika igre je zelo dobra, vendar igra ni odprta po 43 stopnji, kako lahko igram vso raven te igre
Veliko zabave zasvojen, a ZAKAJ ni posodobitve v stopnji 44? Potrebujete več več več morw...... ZAKAJ NI NADALJEVANJA 44 STOPNJE?
Ena najboljših pustolovskih iger, kar sem jih igral. Igro sem dokončal in nekaj stvari lahko izboljšate: 1. Dodajte HP palice posebej za bitke s šefi. 2. Zmanjšajte stroške nekaterih orožij. 3. Dodajte več orožja in drugih dodatkov. 4. Dodajte prilagodljivo možnost za gumbe za boljše igranje. 5. Dodajte namige. 6. Dodajte gumb za preskok posebej med zgodbo ali pogovore likov. 7. Izboljšajte nekaj grafike za majhne stvari.
To je najboljša igra, kar sem jih kdaj igral. Toda zvezdico sem odstranil, ker želim, da obstaja esenca, ki naredi element elementa nevtralen! Če lahko to storite, hvala <3
Jaz ljubim to igro . Ena najboljših iger brez povezave, njegova glasba v ozadju je preveč dobra. Želim več posodobitev, prosim, povečajte raven. Komaj čakam.
Sovražim besedo magija
Resnično sem želel igrati tekmovalni način, vendar mi igra kar naprej govori, da se ne morem prijaviti, kar je tako žalostno, ker mi je bila igra zelo všeč.
Tej igri bi verjetno dal 5, če ne zaradi neopravičljivega zamika, kadar je na zaslonu več kot en orožni sprite in včasih, odvisno od nivoja in/ali sovražnika, sploh ne potrebuje nič drugega kot lastne animacije orožja za močno upočasni vsa gibanja. Tudi vidiki P2P niso dovolj, da bi motili užitek v igrah, vendar vedite, da boste morali, če upate, da boste uspešno tekmovali. Ko le ne bi bilo tako močno zataknjeno.