(Android/iOS) Jewels Legend - Match 3 Puzzle piiramatu arvu primogeemide koodid
Mar 16, 2022 6:29:42 GMT -6
Post by tiodesungiwa on Mar 16, 2022 6:29:42 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewels Legend - Match 3 Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewels Legend - Match 3 Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ piiramatu arvu primogeemide koodid ▞▞▞
▞▞▞ Jewels Legend - Match 3 Puzzle 2022 version ▞▞▞
Ma armastan seda mängu, see on suurepärane! Viimasel ajal avastasin, et rakendus hangub, see kaotab teie tasuta pöörded kõrvalmängus või äsja võidetud maiuspalad. Oleksin tahtnud sellele rohkem tähti anda.
Seven Knights 2 Role Playing gowk
See on üsna lahe, suhteliselt lihtne ja hõlpsasti mängitav. Mulle meeldib mängida selliseid strateegiamänge. Samuti pole palju reklaame, mis on suurepärane. Soovitan seda mängu, kui teile meeldib lihtne mäng, et lihtsalt aega veeta.
Funktsionaalsus näib muutuvat halvemaks, videoid ei esitata ja miks hakkasid lossitasemed elusid võtma?
lõbus mäng. ajab mööda. Soovin, et tasemed seda rohkem tõstaksid.
** Värskendus: Evony mängu reklaam ei lase teil mängu tagasi pöörduda. Ei mingit "x"-i ega sulge. Kui ma mängust lahkun, minge tagasi, see on endiselt kuulutuses **Mulle on see mäng juba pikka aega meeldinud. Kui aga viimasel ajal käikude saamiseks videot esitan, ei lukustu mitte ainult mäng, vaid kogu mu ekraan. Pean telefoni taaskäivitama. See on eriti masendav, kui olen taseme saavutamise lähedal ja kaotan selle kõik. Mul on Google Pixel XL ja rakendus on värskendatud.
Siiani mulle su mäng meeldib. Palju auhindu, kingitusi ja juveele. Lisaks palju võimendajaid. Nagu ka pöörlev ratas.
Ma armastan seda mängu. mõnikord on see väga keeruline. see mängib kiiresti, mis teeb selle väga mugavaks.
See on lõbus väljakutse, aga ka lihtne... Või ma olen lihtsalt tark .. igatahes suurepärane mäng
Lõbus mäng, kuid nad jagavad igal tasandil lihtsalt tasuta 3 tärni.
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Arkade xzag
Voorude vahel on 30-sekundiline reklaam. Mul on vaja raha teenida, kuid see on tüütu. Ma d/l midagi muud.
Natuke aeglane – ei võimalda 4 juvelit karbis kokku sobitada
Mulle on selle mängu mängimine meeldinud, kuid isegi pärast 300 taseme mängimist ei võimalda mäng mul koguda boonustasemetel kuvatavaid võimendusi. Mängisin neist mitut ja aarete laegas avanes, kui võitsin igaühel kõik kolm taset, kuid nupp Nõudmine ei andnud mulle kordagi maiustusi, vaid näitas, et aarete laegas on nüüd tühi, kui proovisin selle juurde tagasi pöörduda. Muudetud nii, et olen vastanud meili teel.😎
Mõned boonustasemed, mille puhul mängite aardekirstu avamiseks 3 vooru, ei maksa nende täitmisel välja. See juhtus 17. tasemel.
Iga päev peale minu esimese keerutamise on olnud ainult mündid, päris imelik, et see on kõik, mida ma pidevalt saan? Jääb kinni tasuta, ei maksa selle eest midagi.
Rakenduse tugilink ei tööta, seega edu abi saamisel, kui rakendus ei tööta. Kui klõpsate uuesti keerutamisel või vaatate videot, ei kuvata ühtegi videot ja te ei tee lisategusid ega 3 pööret. Tellisepallipurusti sulgub ja muud ei juhtu.
Ma naudin selle mängu mängimist! Ainus põhjus, miks ma 4 tärni olen andnud, on reklaamid. Reklaamid loovad vahekaardi/ekraani/akna duplikaadi.
Mõnus mäng, kuid igapäevane lisatasu koos upinguga, kuna pole palju boonust millegi eest, kui just ise ei osta ja mõned on kallid
liiga palju segamist tapab mängu voolu. Ma tahan lahkuda, et leida teine mäng ilma vaheajata
Lihtne ja tegus kõik läheb
rakenduse äkiline tühimik pärast videoreklaami vaatamist
Olen seda Jewels Legendi mängu täiel rinnal nautinud – nii lihtne välja tõmmata ja igal ajal sisse lülitada. Kui ma ei oska lugeda, ootan lendu, ootan perearstikliinikus, bussis, rongis, kui ma ei saa magada, kui ei ole sotsiaalmeedias jne. Väga kasulik aju treenimisel, ma arvan, et tuleb ette tulla võidustrateegiatega; mõnikord raske võita, kuid mitte kunagi võimatu. Pole kindel, miks mängija graafika on naissoost, võib-olla jäin lihtsalt sätetest ilma. Huvitavad, abistavad kuulutused. Tänan lõbu eest :-)
Kasutab alatuid trikke, et panna teid kogemata reklaamidel klõpsama. Kui olete taseme lõpetanud ja vajutate nuppu JÄRGMINE, ilmub reklaam vahetult enne seda, kui hakkate selle asemel reklaamil klõpsama. Seejärel suunatakse teid reklaamide veebisaidile, mis võib olla halb, kes teab. See pahandab mind kohe.
Olen professionaalne 3 paarismängija. See mäng ajab sind marru, kui sul on lõpetamiseks vaja vaid üks liigutus, kuid sa pead selle eest maksma, eriti tasemel 70 ja pärast seda. Reklaamid on tüütud. Soovin, et administraatoritel oleks vähem tähelepanu raha teenimisele ja mängijatele rohkem rõõmu
Võimsused on üsna nõrgad. Ei tekita topeltkahju toiteallikatele ja juveel ei kahjusta etapis eriesemeid. Muidu gd aja tapja
Loodan, et inimesed loevad neid postitusi, sest ma andsin neile just teise võimaluse ja jõudsin 61. tasemele ja pagan, kui see uuesti petma ei hakkaks!!! lihtsalt sellepärast, et ma ei ostaks midagi, kui sa ei taha raha kulutada ära installi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mulle meeldib see mäng, see võib tekitada sõltuvust. Mis mulle selle mängu juures ei meeldi, on see, et teatud arvu karpide või juveelide tühjendamiseks antakse teile piiratud arv käike, kuid selle tühjendamiseks peate ühte kasti kolm kuni neli korda lööma. Näide; 72 kasti tühjendamiseks võite saada 48 käiku, kuid selle tühjendamiseks peate 1 kasti 3 või 4 korda lööma. Sellepärast andsin talle mängu 3.
See on lõbus ja kiire. Ei pea selle peale raha kulutama. Mõistatused muutuvad keerulisemaks ja see kaotab mängides tunde.
Alguses oli lõbus. Kui ma olin alles 20-aastane ja mul polnud õrna aimugi, mida ma teen. Olen mänginud palju sama tüüpi ja mulle ei meeldi taset üle ja üle minna. Ei aitäh.
Kui teile meeldib palju lisasid, mängige seda mängu.
Tasemel #123 see petab teid teie käikudes, see peaks andma 50 käiku ja kui te ei soorita ja lisate uuesti, annab see teile ainult 30 käiku ja see pole üldse lahe!! nii et ma ei soovita teie mängu!
algas ok, aga 35. tasemele jõudes ei saanud ma jätkata, sest elud said otsa. Tasuta elu, mida nad video vaatamise eest pakuvad, ei tööta. See on masendav. "Tööriistade" väljaandmine on väga piiratud, kuna arvavad, et inimesed raiskavad oma raha taseme lõpetamiseks tööriistade ostmiseks. See on ihne mängukujundus. Ära raiska oma raha.
Mõned asjad on lihtsalt liiga keerulised, kui just ei vea, kui oled mõneks ajaks ummikus ühel tasemel väljakutse on üks asi, kuid vimpossivlevis pole lõbus
See mäng OMG.. sa ei saa mängimist lõpetada. Järgmine tase ja järgmine tase ja järgmine..lol
Jõudsin 15. tasemele ilma reklaamideta ja pärast 15. taseme reklaame pärast iga taset. Veidi aeganõudev ootamine, kuni lõpetatud tase lõpus tühjeneb. Vajab vahelejätmise nuppu
Lõbus natukeseks ajaks. Ratta keerutamine on ajaraiskamine. Saate münte või elusid. Tüdines mängust kiiresti.